JEUGD

Pech (8+)

George & Eran Producties

8+
Add to my favorites
11 February 15:00 Hour
Available
€ 16.50
€ 14.50

Discover the show

Pech (8+)

Tekst en regie: George Tobal
Spel: Roos Dickmann, Sia Cyrroes, Nazanin Taheri,Peter van Heeringen, Michiel Blankwaardt
Muziek: Milan Sekeris

 
Pech van George en Eran producties is een muzikale magisch-realistische familievoorstelling  over pech waar sommige mensen meer en anderen minder mee te maken krijgen.

Zo leeft de hoofdpersoon Saar in een stad die verdeeld is door een brede rivier zonder bruggen. Aan Saars kant van de stad hebben mensen veel pech. Zakken vol met echte tastbare en voelbare pech worden dagelijks langs de deuren gebracht. Iedereen moet ze in huis nemen. Daar valt niet aan te ontkomen. 

Waarom hebben Saar en haar vader eigenlijk meer pech dan mensen aan de andere kant van de rivier? Verzet begint met jezelf een vraag stellen en dan die vraag aan een ander stellen. Saar steekt vastberaden de rivier over om antwoorden te vinden op haar vragen. Waar komt die pech vandaan, is het stom toeval, het lot, een God, een systeem of je eigen schuld? 

Saar maakt een magische reis langs eigenaardige instanties en mensen die verantwoordelijk zouden kunnen zijn voor het distribueren van de zakken pech. Lukt het haar een antwoord te vinden en daarmee de pech te verslaan? 

De voorstelling is tot stand gekomen op basis van filosofische gesprekken met kinderen over pech.

11 February 15:00 Hour
Available
€ 16.50
€ 14.50
View all events

Alle programma onderdelen vallen onder onze algemene bezoekersvoorwaarden