mijn account

Coronapas vanaf 6 september

Vanaf 6 september 2021 werkt Theater Ins Blau met het Coronatoegangsbewijs.
We volgen de Coronarichtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. De Nederlandse podia en theaterproducenten hebben gezamenlijk de afspraak gemaakt vanaf 1 september 2021, zolang het nodig is, te gaan werken met het Coronatoegangsbewijs. Meer informatie over het Coronatoegangsbewijs kun je vinden op de pagina BEZOEKERSPROTOCOL

Update geannuleerde voorstellingen 2020 en 2021

Door de gedwongen sluiting van de theaters vanwege het Coronavirus in 2020 en 2021 zijn veel voorstellingen geannuleerd. Bezoekers met een kaartje voor deze voorstellingen hebben een e-mail ontvangen met daarin de mogelijkheid om de kosten van zijn/haar theaterkaartje om te laten zetten in een voucher, het geld terugbetaald te krijgen of te doneren aan de theatermakers en het theater.  Mocht je de mail niet hebben ontvangen of een vraag hebben over een geannuleerde/verplaatste voorstelling. Stuur dan een mail naar info@theaterinsblau.nl onder vermelding van je naam en om welke voorstelling het gaat.

mijn account

Heb je al een account bij Theater Ins Blau, dan kun je hieronder inloggen via de blauwe balk.

Bij het online kaarten kopen kun je kiezen om een account aan te maken met je e-mailadres en een wachtwoord of je facebook-account. Op deze manier kun je ten alle tijden je tickets bekijken en downloaden, eventueel je voorkeuren aangeven voor het ontvangen van servicemails en nieuwsbrieven.