THEATER

De uitnodiging-turn the shit into gold

Laura van Dolron

Aan mijn favorieten toevoegen
30 Maart 20:30 Uur
Beschikbaar
€ 19.50
€ 15.50

De uitnodiging-turn the shit into gold

Concept en spel: Laura van Dolron

“Ik zat bij yoga en de juf zei…
Ik heb een gedicht meegenomen…
Ik wist deze is voor mij…
Ze las The Invitation…
Mijn yoga mat nat van de tranen, en mijn hart vol liefde.
Zo dicht mogelijk bij dit gedicht blijven voelde ik, vandaar dat ik dit maak.” - Laura van Dolron

Laura van Dolron staat bekend om haar eigen gecreëerde genre stand-up philosophy waarmee ze persoonlijke, herkenbare en intieme voorstellingen maakt. Dit keer gaat ze de wereld in met het gedicht The Invitation onder haar arm. Ze interviewt bekende en minder bekende mensen die ze de afgelopen jaren in haar werk tegenkwam. Wat is hun grootste pijn, hun grootste overwinning? Wat is het dat ze van binnenuit drijft? Zijn ze banger of wijzer geworden van het leven?

Laura nodigt haar publiek uit om dieper te kijken. Tot het punt waar onze verhalen zo persoonlijk worden dat ze heel veel met elkaar gemeen blijken te hebben. Een safe space voor pijn, voor vragen, voor weerstand en warme gevoelens.

Over de maker
Laura van Dolron creëerde haar eigen genre stand-up philosophy. Ze wil niet meer entertainen maar helpen, niet spelen maar helen, niet meer praten tegen maar met een publiek. Al eerder deed ze dit in Een antwoord op alle vragen en Geen verhaal. In haar nieuwste voorstelling De Uitnodiging gaat ze samen met haar publiek op zoek naar levensveranderende ervaringen. Wat zijn dat en waar moeten die aan voldoen?

30 Maart 20:30 Uur
Beschikbaar
€ 19.50
€ 15.50