STEUN ONS

Kom je graag naar Theater Ins Blau en draag je ons een warm hart toe? Dan zoeken we jou!

Met jouw steun kunnen we voor jou mooie voorstellingen programmeren, avontuurlijk, soms experimenteel of taboe doorbrekend.

Met jouw steun kunnen we de entreeprijzen van de voorstellingen betaalbaar houden voor iedereen.

 

ANBI-Status

Theater Ins Blau (Stichting Ins Blau) heeft een Culturele ANBI-status (onder RSIN 53.62.726).

Dit betekent dat u voordelig kunt schenken aan Theater Ins Blau.  Kijk hier voor meer informatie.

DONEREN OF VRIEND WORDEN

Je kunt ons steunen op verschillende manieren.

  • Een donatie bij de bestelling van je kaartjes. Je kunt al vanaf € 1,- doneren. Je ziet het vanzelf als je je kaartjes afrekent. Alle kleine beetjes helpen.
  • Een eenmalige donatie (vanaf € 50,-) Wil je een wat groter bedrag doneren, dan kan dat via onderstaande button. Wij en onze makers zijn je heel dankbaar hiervoor.
  • VRIEND WORDEN: Je kunt al vriend worden vanaf € 50,- per jaar (meer mag natuurlijk ook). Klik op onderstaande button.

Als vriend geef je ons de mogelijkheid om naar de toekomst te kijken en verder te bouwen aan een plek voor makers om hun werk te tonen aan jou en een plek voor jou om je thuis te voelen en mooie avonden te beleven.

Onze vrienden ontmoeten we graag in onze foyer vooraf of na afloop van de voorstelling. Praat na met onze programmeur/directeur of met andere vrienden onder het genot van een drankje.

OF STEUN ONS DOOR:

 

MEEMAKER

Sluit je aan bij onze MeeMakerskring. Een geefkring die nieuwe makers de kans geeft om bij Theater Ins Blau te werken aan hun volgende stap in hun carriere of een productie. Meer informatie vind je onder MeeMakers.

BARVRIJWILLIGER

Bezoek je graag onze voorstellingen en werk je graag mee aan een gezellige en opgeruimde sfeer in de foyer. Klantvriendelijk, servicegericht en snel en schoon kunnen werken zijn wel nodig. Wordt dan onze barvrijwilliger. Wil je meer weten: vraag het aan de bar of meld je aan via info@theaterinsblau.nl